Розпочато роботи з відновлення 3-го корпусу

7 липня 2014 року
3 липня під головуванням в.о. ректора Станіслава Ніколаєнка проводилася нарада з питань реконструкції та запобіганню подальшого руйнування 3-го навчального корпусу Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Участь у нараді взяли представники ТОВ «Ютем», проектного підприємства «Вартість», ТОВ «Буденергомонтаж» та центру випробувань «Київський інститут архітектури і будівництва».
Після обговорення можливих варіантів відбудови корпусу, остаточно  була підтримана пропозиція – здійснювати відновлення корпусу в декілька етапів. Перший з них – ліквідація аварійної ситуації і накриття даху. За словами проректора з навчально-науково-виробничих питань розвитку і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка зазначені роботи плануються завершити до свята «День знань», яке традиційно відбудеться 1 вересня 2014 року.
 
Нагадаємо, 27 жовтня 2013 року внаслідок пожежі вигоріла актова зала, фойє і аудиторія для дистанційного навчання, зала засідань вченої ради, але цоколь, 1-й і 2-й поверхи будівлі вціліли, хоча й залиті водою. 
 
Висловлюємо вдячність всім тим хто перерахував кошти на розрахунковий рахунок благодійного фонду університету «Перспектива НУБіП України».
Принагідно закликаємо всіх наших співробітників, випускників університету, бізнесменів і просто небайдужих людей допомогти відбудувати 3-й навчальний корпус університету. Зазначимо, що на першочергові протиаварійні роботи необхідно пять мільйонів гривень. А на повну реконструкцію – більше 60 мільйонів.

 
 
Для тих, хто хоче допомогти відновити славетний університет, надаємо реквізити: 
Благодійний фонд «Перспектива НУБіП України»,
код ЄДРПОУ 25590244,
р/р 26000052715951 в Печерській філії ПАТ КБ «ПриватБанк»,
МФО 300711
із приміткою: на відновлення навчального корпусу №3.
 
Ректорат НУБіП України
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook