Чергове засідання кафедри: тиждень філософії та атестація аспірантів

17 листопада 2021, 12:38

 15 листопада 2021 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке відбулося дистанційно на платформі Webex Meet, в зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Києві.
  На засіданні кафедри була присутня декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, яка привітала колектив кафедри з початком Тижня філософії та побажала плідної праці.

  Відповідно до порядку денного на розгляд кафедри виносилися питання про розпорядження деканату, про проведення Тижня філософії, атестація аспірантів, а також розгляд звітів про поточну роботу викладачів Гольцова А.Г. та Додонової В.І. та інші.
  В.о. завідувача кафедри філософії та міжнародної комунікації Валентина Культенко, розпочала засідання з привітання всіх з початком святкового Тижня мудрості, але розслаблятися колектив кафедри не може, адже план заходів на цей тиждень достатньо об’ємний, тож всі викладачі мають відповідально поставитися до своїх обов’язків.



 Другим важливим питання, яке було розглянуте - це питання атестації аспірантів. Були заслухані звіти аспірантки Олександри Соколової (науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Максюта М.Є.), аспіранта Анатолія Вовка (науковий керівник: канд. філос. наук, доц. Кравченко А.Г.), аспірантки Вікторії Шеховцової-Бурянової (науковий керівник: канд. філос. наук, доц. Савицька І.М.) та аспіранта Василя Гонтаря (науковий керівник: канд. філос. наук, доц. Культенко В.П.) після обговорення та висновків наукових керівників, звіти аспірантів були затверджені. Всі аспіранти кафедри були успішно атестовані, тож вітаємо та бажаємо їм успіху в проходженні наступного етапу атестації.

 
 Також, у порядку денному на розгляд виносилися питання звітів про поточну роботу доктора політичних наук, доцента Андрія Гольцова та доктора філософських наук, професора Віри Додонової, звіти були заслухані і після обговорення затвердженні.


 

  Були розглянуті й інші питання життєдіяльності кафедри.


Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook