Запрошуємо відвідати відкриту лекцію з дисципліни "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва "

Запрошуємо на відкриту лекцію!

15 жовтня 2025 року о 10:10 (3 пара) у навчальному корпусі №1, ауд. 45 відбудеться відкрита лекція з дисципліни «Технологія продуктів забою» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на тему:
«Вплив спадкових та паратипових факторів на формування та якісні показники м’яса».

Лектор: канд. с.-г. наук, доцент Тетяна АНТОНЮК

9-15 жовтня 2025 року
Формат:
Офлайн
Офлайн локація:
1 навчальний корпус, 45 авд.