Відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету

October 22, 2021

22 жовтня під головуванням декана Оксани Тонхи відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету в 66 аудиторії 4 корпусу та у зв’язку вимогами проти епідеміологічних заходів у дистанційному режимі.

Оксана Леонідівна проінформував присутніх про порядок денний, на який було винесено ряд важливих питань, а саме: про затвердження навчальних планів та вибіркових навчальних  дисциплін ОС «Бакалавр», ОС «Магістр» й звіт кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського про навчальну, наукову та методичну роботу.

Заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній доповів про затвердження навчальних планів та вибіркових навчальних  дисциплін студентам бакалаврату та магістратури. Участь в обговоренні виступу взяли професори Анатолій Бикін, Семен Танчик, Сергій БулигінСвітлана Каленська, Віктор Забалуєв, Ганна Ковалишина.

Звіт про навчальну, наукову та методичну роботу кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського представив завідувач кафедри Олександр Макарчук.

Голова комісії доцент Борис Мазур відмітив високий рівень кадрового забезпечення, дав аналіз діяльності кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського. Комісія визначила високі результати навчальної, наукової та методичної роботи кафедри й запропонував звіт схвалити.

Секретар навально-методичної комісії факультету, доцент Анатолій Бобер представив навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва

 і закритого грунту 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook