Приємне закінчення навчального тижня студентами-біотехнологами

21 October 2021, 17:00

     Не зважаючи на перехід студентів першого курсу на дистанційне навчання, провести час у музеях Києва з ними все таки вдається. Одним з таких музеїв виявися «Музей Ханенків» або Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвара Ханенків.

 

 

В музеї студенти познайомилися з колекціями мистецтва Європи, Азії та Давнього світу в Україні, а «Серцем» музею є художнє зібрання Богдана та Варвари Ханенків – видатних українських колекціонерів та благодійників кінця ХІХ – початку ХХ століття.

Однією з двох основних будівель музею є особняк родини Ханенків, унікальна пам’ятка історії та архітектури. Зведений наприкінці ХІХ століття цей дім-палац зберігає неповторну ауру історії. Його фасад та інтер’єри оформлено в стилі «історизм» з використанням художніх рис готики, Ренесансу, бароко, рококо.

 

 

Першокурсники разом зі своїм наставником оглянули колекцію музею, яка включає оригінальні твори живопису європейських майстрів  Пітера Пауля Рубенса, Джентіле Белліні, Хуана Сурбарана, Жака-Луї Давіда, Франсуа Буше та цінні скульптури прикладного мистецтва Європи.

 

 

 

 

Наставник

доц. Лобова О.В. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook