23-24 вересня на на економічному факултеті відбулась міжнародна конференція з нагоди 70 річчя економічного факультету "Аграрна політика України в умовах глобальних викликів".

23 September 2021, 18:44
 
В рамках цієї конференції на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності відбулася секційна її частина під назвою «Агробізнес та біржова діяльність». Вона була присвячена актуальним питанням функціонування агробізнесу, проблемам і напрямам розвитку біржових ринків.
 
Розпочав засідання завідувач кафедри д.е.н. професор Ільчук М.М., його доповідь була присвячена особливостям та проблемам функціонування українського ринку зерна та його стабілізації на основі поєднання економічної та екологічної компоненти.
   З високою зацікавленістю учасники конференції сприйняли виступ Станіслава Мінти професора Вроцлавського університету наук про життя.     Доповідь була присвячена пошуку напрямів забезпечення сталого розвитку сільських територій та агробізнесу.
Результати ґрунтовних аналітичних досліджень стану та перспектив розвитку підприємництва в Україні презентував доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності НУБіП України Нікітченко Сергій Олександрович.
 Наукові доробки та практичні пропозиції були озвучені проф. Солодким Миколою Олександровичем, доцентом Панкратовою Любов Леонтіївною. Також апробували результати наукових досліджень аспіранти Благодатний А.С., Водніцький М.В., Тригубченко А.В.
  
По закінченню секційного засідання Ільчук М.М. вручив учасникам сертифікати про участь у конференції.
 
Руслан Любар 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook