ВІДКРИТІ ЛЕКЦІЇ ОЧИМА СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ННІ ЛІСОВОГО І САДОВО-ПАРКОВОГО ГОСПОДАРСТВА

September 24, 2021
НУБіП України

Відомо, що лекція є основною формою опанування теоретичного матеріалу під час організації освітнього процесу у закладах вищої освіти. Як ефективна форма живого, безпосереднього контакту зі студентами, лекція вимагає від лектора неабиякого уміння встановити контакт із аудиторією, захопити увагу студентів за допомогою мови, стилю викладання, манери поведінки. Саме такі навички були продемонстровані на відкритих лекціях професором кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну – Поповичем С.Ю., доцентом кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції – Тертишним А.П., доцентом кафедри лісівництва – Токарєвою О.В.
Лекційні заняття проводилися у відповідно обладнаних приміщеннях з використанням лектором технічних засобів навчання. Лекції починалися з визначення теми, її актуальності, плану викладання матеріалу та логічного зв’язку із попереднім навчальним матеріалом.



Лектори демонстрували високий науковий рівень володіння матеріалом дисципліни, систематичність та логічну послідовність викладання навчального матеріалу.


Доступність і зрозумілість викладання навчального матеріалу, уміння лектора зацікавити та активізувати роботу студентів, а також інші критерії оцінювання лекції отримали високі оцінки від членів комісії та студентів.

Вячеслав Левченко, доцент кафедри лісівництва,
відповідальний від ННІ для здійснення контролю за якістю навчання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook