Співпраця компанії ВіЯр та кафедри технологій та дизайну виробів з деревини: екскурсія для першокурсників

September 16, 2021
Київ, ВіЯР

16 вересня першокурсники кафедри технологій та дизайну виробів з деревини з метою знайомства з меблевим виробництвом відвідали головний філіал компанії ВіЯр. Екскурсія розпочалася з презентації, де були висвітлені основні цінності компанії та проведений інструктаж з техніки безпеки.

Відвідування виробничих потужностей підприємства дозволило першокурсникам познайомитися з основними технологічними процесами меблевого виробництва: форматний розкрій плитних матеріалів на верстатах з програмним управлінням, приклеювання крайки, шліфування, контроль готової продукції, пакування. Студенти мали змогу побачити як організоване велике виробництво та ознайомитися з найсучаснішим устаткуванням.

Екскурсія продовжилася у виставкових залах компанії, де майбутнім фахівцям з деревообробних та меблевих технологій був показаний найрізноманітніший асортимент плитних матеріалів, меблевої фурнітури та вже готових конструкторських рішень.

Родзинкою заходу стала зустріч з Максимом Латко, директором з розвитку виробництва компанії ВіЯр (доречі, випускником НУБіП), який поділився своїми секретами успішного бізнесу. Дав настанови та рекомендації першокурсникам щодо того яким чином стати затребуваним фахівцем у галузі, а саме які знання необхідно постійно вдосконалювати, втілювати їх у «ноу-хау» і все це поєднувати із менеджерськими здібностями.


Висловлюємо компанії ВіЯр щиру подяку за співпрацю!

О. Баранова
ст. викладач кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини
Ю. Лакида
доцент кафедри технологій та

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook