Студенти-деревообробники ознайомилися з lean-технологіями!

September 8, 2021
ННІ Лісового і садово-паркового господарства

8 вересня на кафедрі технологій та дизайну виробів з деревини відбулася конференція «Особливості ощадливого виробництва у меблевій галузі». Основною метою конференції було знайомство студентів зі сучасними системами організації меблевих виробництв. Відкрив конференцію привітальним словом директор ННІ Лісового та садово-паркового господарства Петро Лакида.

   Перший спікер - випускниця нашої кафедри Олександра Заворотнюк, конструктор-дизайнер ТОВ «Партнер» поділилася зі студентами з особливістю проектування меблевих виробів з власного досвіду , надала корисну інформацію про можливі помилки та застерігла від них.

   Ольга Перетятько, Lean 6 Sigma консультант познайомила студентів зі впровадженням lean-технологій на меблевих виробництва. Спікер на практичних прикладах довела необхідність впровадження ощадливого виробництва, що дозволяє підприємству збільшити прибуток майже в 4 рази.

   Софія Зубик, інженер-технолог ТОВ «Клейберіт Україна» ознайомила студентів з сучасними клейовими композиціями німецького виробника «Kleiberit». Велику зацікавленість у студентів викликала можливість застосування різних екологічних клеїв для виготовлення паркету та меблів.

Висловлюємо щиру вдячність спікерам за надані знання!

 

Ю. Лакида
доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини
О. Баранова
ст. викладач кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook