Укріплюємо міжнародні відносини з Університетом «Проф. Д-р. Асен Златаров»: міжнародні стажування викладачів кафедри

July 6, 2021

Налагодження міжнародних зав’язків з університетами-партнерами надає можливість як поглиблювати співпрацю у різних напрямах, так і обмінюватись перспективним досвідом у напрямі підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі управління та адміністрування.

 З 2017 р. Економічний факультет НУБІП України підтримує міжнародні зв’язки з Університетом «Проф. Д-р. Асен Златаров», який знаходиться у м. Бургас, Болгарія.

Викладачі кафедри організації підприємництва та біржової діяльності також є активними учасниками налагодження міжнародного співробітництва з болгарським університетом.

У рамках даного міжнародного співробітництва щорічно відбувається міжнародне стажування викладачів нашої кафедри. Так, з 2017 року міжнародне стажування з виїздом в болгарський університет пройшли наступні викладачі: Валентина Яворська (2017, 2019-2021р.); Анатолій Фурса (2017 р.); Анастасія Кириченко (2017р.); Іван Андросович (2018р.); Юлія Дяченко (2020р.).

 

           Окрім стажування викладачі мають змогу продемонструвати результати своїх наукових досліджень на щорічних Міжнародних науково-практичних конференціях «Ukaraine, Bulgaria, EU: economic, technical and social development trends». Так, у 2021 році відбулась вже 5 ювілейна міжнародна науково-практична конференція на базі болгарського університету в м. Бургас.

Щорічно такі конференції збирають багатьох науковців та студентів з різних вітчизняних та зарубіжних університетів. Це чудова можливість обговорити нагальні проблеми та обмінятись діловими контактами.

Юлія Дяченко, асистент

 

Валентина Яворська, доцент

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook