АРТЮШОК КАТЕРИНА ОБИРАЄ ПЕРШИМ ПРІОРИТЕТОМ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» (ОБЛІК І АУДИТ) В НУБІП УКРАЇНИ

June 18, 2021

 Студентка ІІІ курсу 32-О групи ВСП «РФК НУБіП України»

         Звідки дізналася про НУБіП України та чомувирішила обрати саме цей заклад вищої  освіти?

Про НУБіП України я дізналась кілька років тому, вступаючи до коледжу. Багато знайомих – випускників Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України»– рекомендували мені сааме цей навчальний заклад.

Тому отримавши диплом молодшого спеціалістазі спеціальності «Облік і оподаткування», вважаю, що моє рішення про подальше навчання в НУБіП України є вірним. За час навчання в коледжі, приймаючи участь у Дні відкритих дверей, переконалась у зручному розташуванні та розвинутій інфраструктурі омріяного вишу. Особливо запам'ятались лісо-паркова зона голосіївського лісу та мальовничий ботанічний сад.

 

Чому обрали  саме спеціальність «Облік і оподаткування»?

Професію бухгалтера обрала випадково, коли приїхала до коледжу, щоб трохи більше дізнатись про спеціальності, і вже тоді секретарі приймальної комісії, захопливою розповіддю про важливість обліку для розвитку бізнесу, зацікавили мене професією бухгалтера. Я поступила, ще не розуміючи чим займаються спеціалісти даної професії. Але в процесі навчання, завдяки наполегливості і професіоналізму викладачів коледжу, мені дедалі більше все ставало зрозумілішим і цікавішим. Я переконалась, що обрала доволі перспективну професію бухгалтера. Після отримання диплома молодшого спеціаліста я, без сумніву, продовжуватиму навчання за обраною спеціальністю.

 

 Чого очікуєш від  навчання  в  університеті?

Я сподіваюсь, що навчання в НУБіП дозволить здобути професійну освіту та знайти своє місце у житті, адже сферою працевлаштування випускників кафедри обліку та оподаткування є підприємства в найрізнішіх галузях України, фінансові та державні установи.

Університет посідає чільне місце в рейтингу провідних ВУЗів і саме тому обираю НУБіП України– заклад дослідницького типу, який провадить освітню, науково-дослідну, науково-інноваційну, навчально-виробничу та інформаційно-консультаційну діяльність.

  

Твої захоплення та мрії?

Я захоплююсь музикою, літературою, а також навчанням, люблю поглиблено вивчати навчальні дисципліни, із задоволенням приймаю участь в конференціях та студентських олімпіадах. Мрію про яскраві та незабутні студентські роки, насичені змістовними подіями, знайти роботу по душі, самореалізуватися за обраним фахом, а НУБіП надає безліч таких можливостей!

 

Розмову вела Світлана Олійник,

доцент кафедри обліку та оподаткування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook