Легко про податки: кафедра ТІДП провела вебінар для школярів

24 April 2021, 0:50

 

23.04.2021 р. доцентом кафедри теорії та історії держави і права Анною Ярош було проведено онлайн-тренінг на тему «Податки – це легко!». На тренінгу розглядалися питання стосовно поняття податків, історії їх виникнення, видів податків та інші цікаві практичні питання.

 

Але у будь-якому тренінгу найбільш цікавою є частина, під час якої в ігровій формі розвиваються вміння і навички учасників. Особливо жваво обговорювалися відповідей на пропозицію запропонувати новий вид податків в Україні. Активна участь присутніх приємна вражала.

 

А на завершення зустрічі традиційне бліц-опитування, відповіді на питання та фідбек.

Ось відгук Юлії, однієї із учасниць: “Про вебінар я дізналася із соціальних мереж Facebook. Вдало підібраний час для зустрічі і пряме покликання на захід безумовно підкуповують. Найбільше сподобалися перегляд відеороликів, інформація про історію виникнення податків, тематична гра. Я зовсім не жалкую про дві години свого часу, які я провела з користю. Адже я зрозуміла призначення системи оподаткування, що це є нашим обов’язком. Зізнаюся, навіть трішки зацікавилася юридичною професією. Обов’язково стану підписником Вашої сторінки і з нетерпінням чекатиму нових заходів”.

 

Дякуємо усім, хто долучився до заходу! Чекаємо Вас, Ваших друзів і знайомих на наступних заходах!

 

Тож слідкуйте за сторінкою кафедри теорії та історії держави і правана на сайті Університу, підписуйтеся на неї у Facebook та Instagram, та не пропустіть уже в понеділок 26 квітня 2021 року (13 год. 00 хв.) вебінар "Використання даних державних реєстрів".

 

Анна Ярош,

доцентка кафедри теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook