Долучаємося до відкритого діалогу про аграрні реформи в Україні

April 13, 2021

   Професор кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Надія Резнік взяла участь у конференції «Діалоги про аграрні реформи в Україні», що проходила 9-го квітня під модеруванням директора ГС «Всеукраїнський аграрний форум» Марії Дідух. З вітальним словом до присутніх звернувся Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко.

Ключовими темами заходу та спікерами були:
- Інституційна політика та стратегія розвитку – Олександр Бакуменко, Голова Ради директорів Асоціації «Союз птахівників України».
- Чи потрібна вертикаль державного управління у галузі? – Леонід Козаченко, Президент ВГО «Українська аграрна конфедерація».

- Фінансові інструменти та агрострахування – Геннадій Новіков, Голова ГС «Аграрний союз України».
- Фіскальна політика держави – додаткові проблеми українського агровиробника – Михайло Соколов, заступник Голови ГС «Всеукраїнська аграрна рада».
- Земельна реформа: запуск обігу с/г землі без 2194 і 2195 неможливий та як працювати на землі без доступу до інновацій – Роман Сластьон, Генеральний директор Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».
- Навіщо громадам земля? – Іван Фурсенко, Перший заступник виконавчого директора Всеукраїнської асоціації громад.
   Змістовним та із конструктивними коментарями був виступ Голови Комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики Миколи Сольського.

 

   Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко запевнив присутніх, що дослухається до усіх висловлених учасниками пропозицій та розповів про започаткування нових реформ у аграрному секторі.
   Завершальним був виступ заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького.

Надія Резнік,

професор кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook