ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА КИРИЧЕНКО АНАСТАСІЇ ВОЛОДИМИРІВНИ

7 April 2021, 19:42

   Згідно графіку проведення відкритих лекцій у весняному семестрі 2020‑2021 н.р. НПП кафедри організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету, 7 квітня 2021 року відбулася відкрита лекція доцента кафедри Кириченко Анастасії Володимирівни для студентів 4 та 2 с.т. курсів, спеціальності «Економіка підприємництва» з дисципліни «Товарознавство біржових товарів» на тему «Стандартизація товарів». Лекція була проведена з використанням додатку Zoom.

 

На лекції було розглянуто наступні питання: історія розвитку та сутність стандартизації; функції, методи та форми стандартизації; організація стандартизації в Україні та міжнародне співробітництво у сфері стандартизації.

Відкриту лекцію відвідали: д.е.н., професор, завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Ільчук М.М., д.е.н., доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Радько В.І., к.е.н., доценти кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Любар Р.П., Панкратова Л.Л., Фурса А.В., Яворська В.О., к.е.н., старший викладач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Ус С.І., д.е.н., доцент кафедри фінансів Негода Ю.В. та к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А

 Присутні на відкритій лекції студенти та науково-педогогічні працівники відзначили високий рівень володіння матеріалом, використання сучасних методик та технічних засобів, вміння зацікавити аудиторію та надали загальний висновок: лекція прочитана на високому рівні.

доцент кафедри організації підприємництва

та біржової діяльності

Руслан Любар

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook