Викладачі кафедри прийняли участь у IV Всеукраїнська науково-практичній онлайн конференції

10 December 2020, 17:20

     10 грудня 2020 року, викладачами кафедри цивільного та господарського права юридичного факультету НУБіП України, Коваль Анною Миколаївною та Двірською Оксаною Василівною, які забезпечують викладання дисципліни «Правове регулювання у сфері охорони здоров’я»,  було прийнято участь  у  IV Всеукраїнська науково-практичній  он лайн конференції з міжнародною участю «Розвиток медичного права України в контексті євроінтеграційних та глобалізаційних процесів».

     Організаторами конференції були: Інститут права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Кафедра службового та медичного права Інституту права, Навчально-науковий центр медичного права  Інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Центр Досліджень Права Східної Європи і Центральної Азії факультету права і адміністрації Варшавського університету, Міжнародна асоціація медичного права. Формат проведення: онлайн в режимі відео конференції. Програма закладу складалась з трьох пленарних засідань:

     1) актуально про глобальне;

     2) етико-правові питання публічного адміністрування і менеджменту охорони здоров’я;

     3) практика медичного права.

Під час роботи наукового заходу, вітчизняні і зарубіжні фахівці мали можливість не тільки представити результати своїх досліджень, але й поділитися  досвідом, щодо нагальних проблем у сфері охорони здоров’я. Характерною ознакою конференції стала плідна співпраця науковців і практиків, представників медицини та юриспруденції, що гарантує практичну користь наукових розробок,які сприятимуть подальшому розвитку медичного права України в контексті євроінтеграційних та глобалізаційних процесів.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook