Jean Monnet Academic Module "EU FOOD SAFETY CONTROL" (587548-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE)






The Jean Monnet Module in the EU food safety control could contribute to better understanding of the applied system of European food safety assurance and the objectives of official food control at EU level within the frameworks of different types of competencies. The Module will include teaching course (44 hs for each academic group) and two summer schools 20 hs each, and will comprise 348 contact hours and cover about 300 students/learners during 3-year period.

The objective of this project is to organize a course on EU Food Safety Control. This module aims to promote understanding of the key elements of the food assurance system of the EU. The course will have an added value from the point of developing and modernizing the curricula and understanding the role of the EU and national bodies in managing the food safety policy, and thereby providing students with relevant knowledge for the employment market.

The offered course will improve the teaching contents of master and postgraduate programs for veterinarians at the National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine (NULES) and substantially contribute to the extension of the number of students studying European integration through involving, besides veterinarians, researchers, experts, policy-makers, stakeholders in open summer school lectures and workshops.




Запрошуємо до реєстрації на Модуль Жана Моне "Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС"


2019/2020

Весняна школа 2020

Навчання онлайн, або виклики в умовах коронавірусу

Контроль органічних продуктів за Європейськими вимогами

Поширюємо свій досвід та знання серед студентів Національного університету харчових технологій

Долучаємося до заходів Міжнародного Інформаційного тижня Еразмус+ в Україні

Європейські практики протидії резистентності до протимікробних препаратів

Розпочався третій етап реалізації Модуля Жана Моне "Контроль безпечності харчових продуктів в ЄС"

Спільна праця для покращення системи контролю в Україні та її наближення до європейської

2018/2019

РЕЄСТРАЦІЯ НА ІІ ЕТАП МОДУЛЮ

Визначаємо «ЄВРОПЕЙСЬКІ ВИМІРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ»


ВЕСНЯНА ШКОЛА Модуля Жана Монне "Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС" «На шляху до гарантування безпечності харчових продуктів: підходи у запровадженні та здійсненні Європейського контролю за безпечністю харчових продуктів»

Студенти магістри ОС "Ветеринарна санітарії, гігієна і експертиза розпочали свою знайомство з системою контролю безпечності харчових продуктів у Європейському Союзі

Вимоги до виробництва органічних харчових продуктів - в курсі "Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС"

Модернізація освітніх програм в умовах європейської інтеграції національної вищої освіти та узгодження єдиного підходу щодо викладання актуальних ключових тем з безпечності харчових продуктів у програмі підготовки лікарів ветеринарної медицини

Навчаємося у європейських лідерів кормової галузі

Лідер Модуля "Контроль безпечності харчових продуктів в ЄС", професор Ольга Якубчак виступила на Всеукраїнському круглому столі «Пест Контроль: виклики для України в умовах глобалізації»

Обговорюємо необхідність та можливості модернізації освітньої програми підготовки лікарів ветеринарної медицини

Стартував черговий етап Модуля Жана Моне "Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС"

2017/2018

МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ між Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Національним університетом біоресурсів та природокористування України

Проект Програми Еразмус+ Жан Моне учасник Міжнародної літньої школи СТАЛЕ ВИРОБНИЦТВО ТА СПОЖИВАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ У ЄС: ВИКЛИКИ ДЛЯ УКРАЇНИ

Лекція з контролю органічного виробництва для викладачів і науковців факультету ветеринарної медицини

"Органічна Україна 2018" - в центрі головної події перспективної галузі

Відбулася Міжнародна науково-практична конференція "Контроль безпечності харчових продуктів. Україна -ЄС: невирішені питання"

Модуль Жана Моне "Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС"

Відкриття модуля "Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС"

Проблеми безпечності харчових продуктів та сталості використання водних ресурсів

Конференція Жана Моне для бенефіціарів 2017 року