РОБОТА КОМІСЇ З АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ ТРИВАЄ

December 3, 2020

3 грудня 2020 року на юридичному факультеті НУБіП України відбулось чергове засідання комісії з академічної доброчесності, яка була створена розпорядженням декана юридичного факультету з метою уникнення плагіату та дотримання правил академічної доброчесності.

Приводом для зібрання під головуванням доцента кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Шульги Євгенія Вікторовича слугував факт виявлення в ході перевірки на плагіат у магістерській роботі студента 2 року денної форми навчання Філоніка В.Є. автозаміни символів, що є порушенням п. 6.1 Розділу 5 «Положення про порядок перевірки наукових, навчально-методичних, дисертаційних, магістерських, бакалаврських та інших робіт на наявність плагіату».

Комісія, заслухавши пояснення студента, думку наукового керівника, враховуючи те, що з наукової точки зору магістерська робота відповідає встановленим вимогам, прийняла рішення – надати можливість Філоніку В.Є. доопрацювати магістерську роботу та повторно пройти перевірку на наявність плагіату. Питання про допуск даної магістерської роботи до захисту перед екзаменаційної комісією розглядатиметься після отримання результатів повторної перевірки на наявність плагіату.

На завершення комісія з академічної доброчесності акцентувала увагу на тому, що студенти повинні неухильно дотримуватись правил академічної доброчесності, відповідально ставитись до  написання магістерської роботи, не дозволяти собі вдаватись до технічних «хитрощів» для збільшення частки оригінальності роботи.

 

Секретар комісії Тамара Новак 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook