Назар Степаненко: агробіологічний факультет НУБіП України – широкий спектр можливостей для самореалізації

September 5, 2020
  • Чому я обрав саме НУБіП?

Відповідь дуже проста. По-перше, цей університет входить у топ 10 ВНЗ Києва, він випускає висококваліфікованих фахівців та надає широкий спектр можливостей для самореалізації.
По-друге, я з народження мріяв про своє майбутнє й бачив його тільки в сільському господарстві. Дитинство моє пройшло в мальовничому українському селі на Чернігівщині серед чисто вибілених хаток, які потопали в квітучих вишнево-яблуневих садках. Незабутні хоч і вузенькі, однак такі швидкоплинні та прозорі струмочки, оті мальовничі й такі зелені луки та ліси.

Саме бабуся прищепила мені оту любов до природи та землі. Як багато вона знала про кожну городню рослину! Як з любов’ю обсаджувала чорнобривцями невеликий дворик! І як багато розповідала мені, тоді ще дитині, про чарівний дивосвіт! Отоді, мабуть, і зробив я свій вибір. Саме тому й обрав спеціальність «Агрономія», яка сьогодні є надзвичайно перспективною та однією з найбільш затребуваних професій на ринку праці.

  • Чого очікую від навчання в НУБіП?

Насамперед сподіваюся: вчитися буде цікаво, тут здобуду все найнеобхідніше – те, що мені згодом знадобиться на роботі, і завдяки чому зможу себе реалізовувати й забезпечувати матеріально. Зрештою, тут подорослішаю й знайду нових друзів, тут у мене виникнуть нові захоплення й зацікавлення.
Моє життєве кредо співзвучне з думкою мого кумира Роберта Кіосакі: «Не бійтеся програвати. Переможці не бояться програвати. Невдача - це частина дороги до успіху. Люди, що уникають невдач - уникають і успіхів». Саме тому не боюся невдач і впевнений, що в мене все вийде!

Назар Степаненко,

абітурієнт спеціальності «201 Агрономія»
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook