В допомогу випускникам бакалаврату вдало визначитись із освітньою програмою для навчання в магістратурі

August 12, 2020

 В червні місяці зі стін Університету випустились понад 2 тисячі бакалаврів. 1515 випускників зареєструвались для здачі Єдиного вступного іспиту із іноземної мови для вступу до магістратури НУБіП України, серед яких 123 студенти із інших закладів вищої освіти. Склавши іспит з іноземної мови 1 липня по всіх куточках України - в Києві, чи за місцем проживання, а вступники на спеціальність «Право» ще й 3 липня Єдине фахове вступне випробовування, всі наразі перебувають в двотижневому очікуванні своїх результатів. Наступне випробування, яке чекає наших вступників відбудеться в термін із 23 по 25 серпня – складання фахових вступних випробувань зі спеціальностей, на які передбачено ЄВІ та з 28 по 30 серпня для спеціальностей, на які ЄВІ не передбачено (галузей знань 01 Освіта і 20 Аграрні науки та продовольство).

    Пропонуємо дещо відволіктись та зняти нервову напругу і ґрунтовно підійти до вибору освітньої програми для навчання. Мова йде власне про саму магістерську програму із відповідними унікальними вибірковими блоками дисциплін в межах окремої освітньої програми, які передбачають опанування певних навиків і компетентностей з метою наближення до бажаного майбутнього робочого місця.
    Для ознайомлення вступників до Університету із структурою освітніх програм за дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка, а також згідно з розпорядженнями проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші від 01.04.2020 р. № 53, 54 співробітниками навчального відділу за участі деканів факультетів, директорів навчально-наукових інститутів: Баль-Прилипко Л.В.Глазунової О.Г.Діброви А.Д.Долі М.М.Євсюкова Т.О.Козирського В.В., т.в.о. директора Каплуна В.В., т.в.о. декана Коломієць Ю.В.Кондратюка В.М.Кулаєць М.М.Лакиди П.І.Михайловича Я.М.Остапчука А.Д.Ружила З.В.Тонхи О.Л.Цвіліховського М.І.Шинкарука В.Д.Ярої О.С. та їх заступників сформовано наступні видання:
- «Каталоги освітніх програм підготовки магістрів у 2020-2021 н.р.» у 3-х томах, кожен з яких містить: 1 том – 558 аркушів, 2 – 620 аркушів та 3 – 610 аркушів.
    В цих томах описано у розрізі 38 спеціальностей та 59 освітніх програм(в т.ч. 7 освітньо-наукових із 2річним терміном підготовки) перелік обов’язкових і вибіркових компонент, тривалість та послідовність викладання, а також відповідні компетентності, які формуватимуться внаслідок їх вивчення.
    Каталоги розміщені на офіційній веб-сторінці університету (https://nubip.edu.ua/) у рубриці «Навчальна робота», розділі «Освітні програми», 2020-2021 навчальний рік: https://nubip.edu.ua/node/46601.
- «Каталоги навчальних планів і програм підготовки магістрів у 2020-2021 н.р.» українською (542 аркуші) та англійською (512 аркушів) мовами
 
    Розділ 1 Каталогів присвячено загальним відомостям про Національний університет біоресурсів і природокористування України. Він містить такі підрозділи:
Історична довідка; Підготовка магістрів у НУБіП України; Правила прийому на навчання; Інформаційне та телекомунікаційне забезпечення навчального процесу; Наукова бібліотека; Культурно-виховна, спортивно-масова робота та військово-патріотичне виховання; Міжнародна мобільність; Студентське самоврядування.
     У розділі 2 наведено інформацію щодо керівництва 13 факультетів і 3 ННІ, завідувачів випускових кафедр цих підрозділів і навчальні плани та програми підготовки магістрів за 38 спеціальностями із анотаціями усіх дисциплін.
    З повним текстом Каталогів можна ознайомитися на сайті університету (https://nubip.edu.ua/) у рубриці «Навчальна робота», розділі «Навчальні плани» https://nubip.edu.ua/node/23669.
Бажаємо успішно пройти випробування та вступити на навчання за обраною освітньою програмою!
 
Олена Колеснікова,
заст.начальника навчального відділу
із магістерських програм
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook