Попередні захисти бакалаврських робіт за освітньою програмою «Економічна кібернетика»

May 27, 2020

27 травня 2020 року відбулись попередні захисти бакалаврських робіт за освітньою програмою «Економічна кібернетика».

Черговий етап роботи пройшли дистанційно випускники освітнього ступеня «Бакалавр» денної та заочної форм навчання за спеціальністю 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика» факультету інформаційних технологій, а саме попередній захист бакалаврських робіт для перевірки готовності здачі на плагіат та основного захисту бакалаврів та присвоєння їм кваліфікаційного рівня, який відбудеться 11 червня.

Андрій Васильович Скрипник, завідувач кафедри оголосиd результати комплексного державного екзамену за фахом, який відбувся напередодні.

Умови попереднього захисту присутніми на онлайн зустрічі були виконані: представлені методики дослідження та власні отримані результатів розрахунків, надана оцінка наукового керівника про допуск студента до захисту бакалаврської роботи перед екзаменаційною комісією. Також перевірені затверджені теми бакалаврських робіт та надані рекомендації завідувачем кафедрою та присутніми членами кафедри, щодо покращення змісту та розрахункової частини представлених робіт.

Обговоренню було представлено 19 бакалаврських робіт.

 

Рогоза Наталія,
доцент кафедри економічної кібернетики,
секретар екзаменаційної комісії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook