Атестація з дисципліни «Управління активами і інвестиційним портфелем» - наступна сходинка до успішного закінчення залікової сесії

April 28, 2020
   Карантин не привід відпочивати, а тим більше в період залікової сесії. Підготовка до тестування отриманих знань була незвичайною та багатоформатною. Студенти та викладачі використовували усі наявні онлайн ресурси для вивчення дисциплін в межах матеріалу та із залученням додаткових доступних інформаційних ресурсів типу вебінарів, TED лекцій, семінарів практиків та експертів.
   24 квітня з 10 до 12.00 викладачами кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Титарчук І.М. та Гаврилюком В.П. проводився заліковий контроль для студентів 4 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту (Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами) з дисципліни «Управління активами і інвестиційним портфелем». Протягом семестру студенти працювали з дисципліни в аудиторії та на платформі Elearn, здавали два модульних завдання, що складались із тестів та практичних задач, здобували додаткові бали за виконання самостійної роботи. Було опрацьовано матеріал з напряму управління активами підприємства, проаналізовано методику оцінки активів та їх вплив на ефективність діяльності підприємства, освоєно механізм оцінки інвестиційного портфелю та врахування фінансових ризиків при інвестуванні.
   Залік проходив з використанням платформи Elearn з підключенням Zoom конференції для співбесіди та з використанням email розсилки для студентів, які не змогли підключитись. Усі склали залік та отримали свої підсумкові бали.
   Бажаємо успішно скласти наступний іспит, який є завершальним в їх історії навчання в бакалавратурі, але сподіваємось не останнім, бо після захисту випускних робіт з нетерпінням чекаємо наших студентів в магістратурі для продовження отримання знань за освітньою програмою «Управління інвестиційної діяльністю та міжнародними проектами».
 
Ірина Титарчук,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook