Єлизавета Верета – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»
Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління, листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-154 від 11.03.2020, базовим закладам вищої освіти з проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади та ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей рекомендовано з 12 березня по 3 квітня 2020 року відмінити проведення другого етапу ІІ туру Конкурсу – підсумкові науково-практичні конференції або провести їх у режимі відеоконференцій.
Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця прийняв рішення відмінити проведення другого етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 н.р. за напрямом «Туризм» (підсумкову науково-практичну конференцію) та підвести підсумки за результатами першого туру.
За результатами оцінювання наукових робіт, що здійснювалося рецензентами-членами журі у формі подвійного «сліпого» рецензування (double-blind peer review) наукова робота студентки 2 курсу спеціальності 242 «Туризм» Єлизавети Верети на тему «Шляхи впровадження концепції смaрт-дeстинaцїї у м. Києві» посіла 3 місце в рейтингу серед 104 учасників і нагороджена дипломом ІII ступеня!
Науковим керівником роботи була Дарія Басюк – доктор економічних наук, доцент, завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу ННІ неперервної освіти і туризму. Члени журі відзначили високий рівень актуальності, новизни, самостійності, якості оформлення та практичної направленості наукової роботи.
Свою наукову роботу Єлизавета Верета виконувала у рамках діяльності студентського наукового гуртка «Туризмознавство» (керівник – завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Дарія Басюк).
Вітаємо та бажаємо науковцям подальших успіхів!
Дарія Басюк,
завідувач кафедри туристичного
та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу