Київська область: ліквідовано загорання трав’яного настилу і очерету у 3 районах

March 15, 2020
Київська обл.

Фастівський район: ліквідовано загорання трав’яного настилу

13 березня о 18:48 до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу за адресою: м. Фастів, вул. Польова. На місце виклику терміново направлено черговий караул 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Фастів.

По прибуттю на місце виклику встановлено, що горить трав’яний настил на площі 500 кв.м. Пожежу було локалізовано о 19:19 та о 19:27 повністю ліквідовано. Пожежею знищено трав’яний настил на площі 500 кв.м. На пожежі працювало 2 одиниці техніки та 5 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Іванківський район: рятувальниками ліквідовано 5 загорань трав’яного настилу

15 березня 13:30 до оперативно-диспетчерської служби Іванківського району надійшло повідомлення про те, що поблизу, с. Фрузинівка горить трав’яний настил на площі 2 га. На місце події направлено черговий караул 41-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Іванків. Загорання локалізовано о 14:34 та повністю ліквідовано о 14:50 На місці працювали 3 чоловіка особового складу та одна одиниця техніки.

Того ж дня о 16:35 до оперативно-диспетчерської служби Іванківського району надійшло повідомлення про те, що поблизу с Русаки, сталося загорання трав’яного настилу на площі 3 га. На місці події працювало відділення 41-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Іванків. Загорання локалізовано о 17:04 та повністю ліквідовано о 17:22. На місці працювали 3 чоловіка особового складу та одна одиниця техніки.

Так о 16:59 до оперативно-диспетчерської служби Іванківського району надійшло повідомлення про те, що в с. Фрузинівка, сталося загорання трав’яного настилу на площі 0,4 га. Загорання локалізовано о 17:35 та повністю ліквідовано о 17:47. На місці події працювало відділення 41-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Іванків. На місці працювали 3 чоловіка особового складу та одна одиниця техніки.

О 17:47 до оперативно-диспетчерської служби Іванківського району надійшло повідомлення про те, що в с. Медвин, сталося загорання трав’яного настилу площі 1 га. На місці події працювало відділення 41-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Загорання локалізовано о 18:10 та повністю ліквідовано о 18:14. На місці працювали 3 чоловіка особового складу та одна одиниця техніки.

Того ж дня о 18:02 до оперативно-диспетчерської служби Іванківського району надійшло повідомлення про те, що в с. Обуховичі, сталося загорання трав’яного настилу площі 1,2 га. На місці події працювало відділення 41-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Іванків. Загорання локалізовано о 18:37 та повністю ліквідовано о 18:40. На місці працювали 4 чоловіка особового складу та одна одиниця техніки. Потерпілі та загиблі відсутні. Причини загорання встановлюються.

Яготинський район: ліквідовано загорання очерету

14 березня о 14:44 до оперативно–диспетчерської служби Яготинського району надійшло повідомлення про загорання очерету між селом Райківщина та селом Рокитне. На місце виклику було направлено черговий караул 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Яготин. По прибуттю, розвідкою було встановлено, що горить пойма р. Ржавець орієнтовно на площі 1 га. Пожежу було повністю ліквідовано о 18:10. Причина пожежі наразі встановлюється.

Джерело: https://kv.dsns.gov.ua

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook