Викладачі кафедри глобальної економіки прийняли участь у роботі практичного семінару «Обліково-податкові зміни в сільському господарстві: факти та прогнози»

December 19, 2019
м. Київ

 18 грудня 2019 р. доцент кафедри глобальної економіки Лариса Михальчишина прийняла участь у роботі практичного семінару «Обліково-податкові зміни в сільському господарстві: факти та прогнози», організованому громадською організацією «Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України» (ФАБФ) спільно з Інститутом обліку і фінансів Національної академії аграрних наук.


 На семінарі розглядались актуальні питання обігу земель сільськогосподарського призначення, орендної плати за земельні ділянки приватної власності. Спікерами заходу виступили провідні науковці та практики у сфері аграрного бізнесу, представники професійного видання – журналу «АгроPRO», Тренінгово-консалтингової компанії «Азимут».


 Учасники семінару отримали сертифікати, що підтверджують участь у заході, а головне – актуальну інформацію про новації у аграрному підприємництві. Для викладачів закладів вищої освіти це чудова можливість поспілкуватись із фахівцями-практиками та у майбутньому використовувати набуті знання у викладанні фахових дисциплін для студентів економічного профілю.
 

Лариса Михальчишина, доцент кафедри глобальної економіки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook