Традиційне свято – “Дебют Першокурсника”, вкотре продемонстрував талановитий потенціал цьогорічного студентства на Агробіологічному факультеті

November 6, 2019

Кожного року на наш славетний факультет вступає велика кількість талановитих студентів. Цей рік не був винятком. Наш університет дає змогу показати першокурсникам на що вони здатні.  29 жовтня на в червоній залі 3 корпусу був проведений за спиянням СО та адміністрацією факультету свято «Дебют першокурсника». Вчорашні абітурієнти, щойно ставши студентами, принесли нові яскраві ідеї, які стануть фундаментом для їх подальшої роботи в житті факультету та студентського життя університету.

«АБФ Має талант» пройшов в найкращих традиціях факультету. Запальна музика, найкраща ведуча, повний зал глядачів та поважні гості – ці складові гарантують гарно проведений час та незабутні враження. До складу поважних гостей входили:

Томін Євген – Директор благодійного фонду НУБіП.

Демцюра Юрій Директор  агрофірми Хліб України.

Скрипник Вадим – операційний директор «Астарта-Київ»

Крючков Антон – керівник північного регіону компанії піонер.

Кунгурова Ірина – технічний директор «Хімлаборреактив»

Мокрієнко Володимир – керівник відділу по роботі з ВІП клієнтами компанія «РЖТ Семенс».

На свято до наших першокурсників також завітав ректор НУБіП України, який дав їм напутнє слово в цікавому та насиченому студентському житті. Також на святі був присутній голова СО університету Павелко Олександр, який підбадьорив артистів.

         Першокурсники продемонстрували свої вміння у акторській майстерності, вокальній, інтрументальній, та хореографії.  Всі номери були чудовими.  Особливу увагу гості свята приділили номерам: хореографічний номер за керівництвом Ростислава Кирилюка який надав запалу та підготував публіку до подальших номерів.

Веселі сценки 4 групи та 1-2СК подарували гарний настрій та в деякій мірі нагадали студентам про наближення сесії. Студенти 1-2СК з піснею про «Буряки» наголосили на тому, що агрономія є перспективною і важливою складовою нашої країни.

Звучали авторські вірші Костенко Анастасії, Сливи Анастасії, які надали романтичного відтінку цього вечора.

Пісні Анастасієвої Віоли, Литовченко Валерії, Дар’ї Кіцак та пісня у виконанні тріо дівчат поповнили скарбницю чарівних голосів нашого факультету.

 

Під час концертної програми, розвеселяв глядачів Кашук Дмитро з гуморескою «про всім знайомий гуртожиток». Цьогорічним нововідкриттям став танець з ліхтариками у виконанні Вєтковської Анастасії.

        

Також першокурсників привітали старші студенти: Коноваленко Олеся блюзовою піснею, Гасюк Миколи підкорював жіночу частину глядацької зали, та Медушовська Анжеліка з проникливою піснею гурту Один в каное. Завершив концертну програму новостворений танцювальний колектив під керівництвом студентки 2 курсу Смертюк Кароліни.

         Усі конкурсанти показали на що вони здатні та отримали за це смачні нагороди, грамоти та відзнаку наших журі та керівництва університету. 

 

Інформаційний сектор Агробіологічного факультету

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook