Профорієнтаційна робота продовжується

October 19, 2018
 17 жовтня 2018 року в рамках проведення профорієнтаційних заходів, відбулася зустріч доцентів кафедри фінансівДанилевської-Жугунісової О.Є., Мрачковської Н.К. з керівництвом та учнями "Київського транспортно-економічного коледжу" Національного транспортного університету.

 

Саме для учнів була проведена бесіда, в якій зазначені всі переваги навчання в НУБіП України, зокрема на економічному факультеті за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування». В ході обговорення, учні активно задавали питання, на які отримали кваліфіковані відповіді. Особливої зацікавленості набули питання:наявності державних місць, правилаприйому та оплати навчання в університеті, умови проживанння в гуртожитках, перспективи працевлаштування та інформація про можливості проходження практики за кордоном, культурно-масової роботи.
 
Учням було роздано інформаційні буклети про факультет та роботу кафедри. Доценти  кафедри фінансів Данилевська-Жугунісова О.Є., Мрачковська Н.М., запросили майбутніх абітурієнтів в НУБіП України на «День відкритих дверей» 25 жовтня 2018 р.
Проведенню зустрічі посприяли Шульга Н.Д. директор ДВНЗ «КТЕК» НТУФещенко О.Ю. завідувач денного відділення.Висловлюємо величезну подяку!
 
Данилевська-Жугунісова О.Є.,

доцент кафедри фінансів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook