Відбулася зустріч декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука з директором ДУ НМЦ "Агроосвіта" Тетяною Іщенко

June 27, 2018
ДУ НМЦ "Агроосвіта"

25 червня 2018 року відбулася зустріч Анатолія Остапчука, декана факультету аграрного мнеджменту, з директором ДУ НМЦ "Агроосвіта" Тетяною Іщенко. Основним питанням порядку денного зустрічі було обговорення можливостей для випускників коледжів та технікумів України, що відкриває факультет аграрного менеджменту для випускників усіх спеціальностей.

Окремої уваги заслуговують можливості для таких студентів факультету аграрного менеджменту, а саме: навчання та стажування в закордонних університетах-партнерах, що пропонуються для випускників коледжів та технікумів. Завдяки підписаним угодам, студенти, що приходять на факультет на скорочений термін навчання (2-3 роки), після першого року навчання, окрім навчання за програмами подвійних дипломів, мають можливість виїхати на виробниче стажування за кордон та заробити кошти, що дозволяють не тільки відкривати світ, а і покривають вартість контрактного навчання.

Факультет аграрного менеджменту запрошує випускників коледжів та технікумів ВСІХ спеціальностей до навчання!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook