НАВЧАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ ГРУПИ Е-41М НА БЕРЕЖАНСЬКИЙ РЕМ

March 2, 2018

     Студенти групи Е-41М, разом зі своїм викладачем Біликом Б.Я., під час заняття з дисципліни: «Експлуатація і ремонт електроустаткування та засобів автоматизації» відвідали, з екскурсією, Бережанський РЕМ. Тема заняття - «Розробка заходів по створенню-обслуговуючої бази енергетичної служби господарства».

    Екскурсію по виробничих об’єктах проводив, старший диспетчер Мартиненко Юрій Олександрович, який детально розповів про основні структурні підрозділи ВАТ Тернопільобленерго, охарактеризував виробничу діяльність підприємства, а згодом провівши інструктаж з техніки безпеки, показав та розповів про призначення та роботу основних елементів діючої підстанції 110/35/10 кВ.
     Юрій Олександрович розповів про основні аспекти використання на підприємстві систем керування та сигналізації з застосуванням телемеханіки і автоматики, які дозволяють передавати сигнали та команди про роботу розподільчих пристроїв підстанції.
     Студенти уважно слухали, задавали питання та отримували змістовні відповіді від екскурсовода. В кінці екскурсії студентів зацікавили нововведення і перспективи розвитку галузі енергетики та електропостачання Бережанського району. Студенти отримали незабутні враження від екскурсії та необхідні теоретичні знання щодо виробничих особливостей їхньої професії.
Петрів Оксана Степанівна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook