Випуск магістрів денної форми навчання

December 24, 2017

     22 грудня 2017 року в навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся випуск магістрів денної форми навчання. Всього дипломи магістрів отримали 97 осіб, які навчалися за вісьмома магістерськими програмами. Дипломи магістрів лісового господарства отримали 58, мисливського господарства – 5, садово-паркового господарства – 26, деревообробних та меблевих технологій – 8 осіб.

     Розпочалося свято вручення дипломів звучанням державного гімну України. Далі з вітальними словами від ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка до випускників звернулася учений секретар університету Оксана Барановська.

     Заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Віктор Свинчук побажав випускникам високих професійних досягнень, мирного неба та завжди пам’ятати про свою «Альма-матер». До привітань долучився також один з голів екзаменаційних комісій із захисту випускних магістерських робіт, завідувач кафедри дендрології і лісової селекції Юрій Марчук, який побажав випускникам не зупинятися на досягнутому і надалі постійно розвиватися. Бути успішними, здоровими, не втрачати жодних можливостей в житті побажав випускникам завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Віктор Маурер. Найкращі побажання усім випускникам, а особливо деревообробникам, висловила завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олена Пінчевська. Вона відзначила, що завдяки ґрунтовним знанням, які випускники-деревообробники отримали в НУБіП України, на сьогодні вони вже всі працевлаштовані! Звернулися до випускників з вітальними словами також декани, котрі здійснювали набір ще на перший курс навчання нинішніх випускників-магістрів – Олександр Бала та Сергій Ковалевський. Кожен фініш – це новий старт: такими словами до магістрів і гостей свята розпочав своє звернення Олександр Бала. Творити добро закликав випускників Сергій Ковалевський. Щирі слова та побажання випускникам висловив також завідувач кафедри ландшафтної архітектури та садово-паркового будівництва Анатолій Кушнір, який стояв у витоків формування спеціальності «Садово-паркове господарство» в нашому університеті.

     Випускники в особі магістрів Володимира Ступака, Лілії Демчук і Василя Ломаги подякували викладачам та адміністрації університету за ґрунтовні знання та можливість розвиватися і навчатися в НУБіП України. Весь період навчання назавжди залишиться палким спогадом у їхніх серцях, адже тут вони знайшли справжніх друзів і наставників, здобули омріяний для себе фах.

 

     Заступник директора ННІ Олександр Соваков звернувся до випускників не лише з привітаннями, а й відзначив почесними грамотами за підписом директора ННІ тих осіб, котрі досягли найвищих успіхів у навчальній, науковій, громадській, спортивній і культурно-масовій роботі. А далі, для випускників настала хвилююча і, водночас, найприємніша мить – отримання дипломів магістрів. Під бурхливі оплески аудиторії Оксана Барановська, Юрій Марчук і Олена Пінчевська з допомогою диспетчерів ННІ Лариси Романцової і Оксани Ралко вручили омріяні дипломи кожному з них.

     Завершилося свято музичним привітанням: талановитий першокурсник – студент скороченого терміну навчання спеціальності «Лісове господарство», голова студентської організації ННІ лісового і садово-паркового господарства Микола Кучерявий виконав для магістрів авторську пісню.

В. Свинчук,
заступник директора
ННІ лісового і садово-паркового господарства

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook