ПІДВОДИМО ОСІННІ НАУКОВІ ПІДСУМКИ. ЧАСТИНА 1. МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ОСІННІ ЮРИДИЧНІ ЧИТАННЯ» (М. ХМЕЛЬНИЬКИЙ)

28 November 2017, 22:49

20 та 21 жовтня 2017 року в Хмельницькому університеті управління та права (м. Хмельницький) відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Осінні юридичні читання», в якій взяли участь представники кафедри теорії та історії держави і права к.ю.н., доцент Шемелинець І.І. та к.ю.н. Козачук О.А.

 

«Осінні юридичні читання» цього року проводились в шістнадцяте і вже вкотре Хмельницький університет управління і права став майданчиком для фахових наукових дискусій та створення якісного наукового продукту.

Цьогоріч в роботі конференції взяли участь представники понад 30 наукових установ та вищих навчальних закладів України, а також Академії управління при Президенту Республіки Білорусь, Білоруського державного університету, Гомельського державного університету, Інституту міжнародного права Варшавського Університету та інших.

У рамках проведеної конференції учасники мали змогу послухати змістовні доповіді знаних науковців: академіка Національної академії правових наук Андрейцева В.І., професорів Дерев’янка Б.В, Шелухіна М.Л., Кулініча О.О., Шульгу М.В., Носіка В.В. Зокрема професор Андрейцев В.І. зосередив свою увагу на науково — юридичних засадах формування комплексної галузі – права національної безпеки. Також були цікавими доповіді стосовно ризиків обігу криптовалюти та перспективи її легітимізації, перспектив розвитку та захисту права фізичної особи на власне зображення та інші.

 

Представники кафедри теорії та історії держави і права достойно представили Національний університет біоресурсів та природокористування України та налагодили тісні наукові та освітянські зв’язки з представниками інших закладів освіти та науки.

 

Іван Шемелинець,

доцент кафедри теорії та історії держави і права

 

Олександра Козачук,

кандидат юридичних наук,

асистент кафедри теорії та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook