Екскурсія історичними та культурними пам'ятками Києва

25 September 2017, 12:36

25 вересня, студенти-магістри гуманітарно-педагогічного факультету здійснили екскурсійну прогулянку Києвом. Екскурсія розпочалася з того, що вони разом з куратором групи, віддали данину пам'яті жертвам голодомору відвідавши музей-меморіал.

Цей захід був приурочений до наступаючої річниці цієї страшної для нашого народу трагедії, яка ніколи не має бути забута теперішніми та прийдешніми поколіннями.

Після цього, студентська група вирішила прогулятися Маріїнським парком, поспілкуватися з куратором групи та познайомитися поближче один з одним.

Врешті-решт маршрут прогулянки захопив Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, де студенти не пропустили можливість сфотографуватися з пам’ятником видатного народного артиста Миколи Федоровича Яковченко. Закінчилася екскурсія на Хрещатику.

Куратор групи Валентина Анатоліївна Яковлєва зробила прогулянку цікавою та інформативною. Вона як справжня киянка розповіла цікавості про визначні місця столиці, такі як Маріїнський палац, Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, Верховна рада України, та інщі.


 

Ярослав Рудик,
заступник декана факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook