Відбулася відкрита лекція доцента Венгерук Наталії Петрівни з дисципліни "Комп'ютерні технології в обліку, аудиті та оподаткуванні"

March 23, 2017

23.03.2017 на 5 парі в аудиторії 233 корпусу 10 відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента Венгерук Наталії Петрівни на тему "Системи подання електронної звітності" для студентів ОС "Магістр" спеціальності "Облік і оподаткування" з дисципліни "Комп'ютерні технології в обліку, аудиті та оподаткуванні".

На лекції були присутні: завідувач кафедри обліку та оподаткування д.е.н., професор Калюга Є.В., завідувач кафедри статистики та аналізу д.е.н., професор Савчук В.К., начальник відділу магістерських програм, к.е.н., доцент Колеснікова О.М., к.е.н., доценти Тивончук С.В., Боярова О.А., Кузик Н.П.


Під час проведення лекції студенти ознайомилися з питаннями нормативного забезпечення електронного середовища для подання звітності, розглянули кроки які необхідно зробити для організації самого процесу подання. Крім того, в лекції висвітлювалась сутність електронного цифрового підпису, посиленого сертифікату ключа, акредитованих центрів сертифікації ключів. Присутні мали можливість візуально побачити порівняльну таблицю з описом основного функціоналу типових програм для подачі звітності в електронній формі, яка дозволяє зорієнтуватись при виборі програми для роботи в бізнесі.

Лектор активно залучав студентів до діалогу, під час якого вони жваво обговорювали переваги та недоліки систем подання електронної звітності, ознайомилися з пропозицією ринку України сучасного програмного забезпечення для подання звітності в електронній формі. Присутні на відкритій лекції студенти та викладачі позитивно оцінили зміст проведеної лекції, відзначили різноманітність методів та прийомів подання матеріалу та визнали, що отримана інформація сприяє підвищенню якості підготовки майбутніх фахівців.

Людмила Мельянкова,

доцент кафедри обліку та оподаткування

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook