Кафедра цивільного та господарського права провела профорієнтацію для майбутніх студентів магістратури

March 28, 2017

     Кафедра цивільного та господарського права на чолі із завідувачем кафедри Піддубним Олексієм Юрійовичем провели профорієнтацію студентів 4 курсу денної форми навчання юридичного факультету, на якій детально розповіли про нову магістерську програму «Підприємницьке право».


     Майбутніх вступників досить сильно зацікавила нова програма. Вони уважно слухали та задавали запитання. Розповідь розпочала кандидат юридичних наук, доцент кафедри цивільного та господарського права Панькова Лілія Олександрівна, яка розповіла про переваги нової магістерської програми. Також вона провела тест для визначення майбутньої професії студентів. Слухачі зацікавлено поставилися до результату тесту.


     Кандидат юридичних наук, доцент кафедри цивільного та господарського права Горіславська Інна Вікторівна продовжила розкривати питання, що цікавили майбутніх вступників та детально розповіла про свою дисципліну «Договірне право», поділилася власними думками та мотивувала до вивчення дисциплін.



     Кандидат економічних наук, доцент кафедри цивільного та господарського права Черкашин Дмитро Костянтинович відповідав на питання, які зацікавили студентів, розповів про потребу сучасного у спеціалістах в галузі підприємницького права.


     На завершення, Олексій Юрійович Піддубний побажав студентам творчої наснаги, наполегливості та запросив всіх бажаючих до вступу на магістратуру.
      Для студентів нова магістерська програма забезпечить вивчення новітньої проблематики та розуміння в даному напрямку. Також дозволить детальніше та досконально знати та використовувати знання на практиці та в подальшому житті.

Олексій Піддубний,
завідувач кафедри цивільного та господарського права
доктор юридичних наук, доцент

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook