ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ

15 November 2016, 13:00

14.11.2016 р. відбулось засідання кафедри, на якому вирішувались поточні питання роботи колективу.
Завідувач кафедри, професор Любецький В.Й. проінформував співробітників про нові розпорядження та накази ректорату та деканату. Довів також план роботи кафедри на листопад та грудень. Особливу увагу звернув на підведення підсумків роботи колективу у 2016 р. Дав ряд доручень співробітникам щодо звіту кафедри та рейтингу НПП. Звернув увагу на наближення залікової сесії та довів графік заліків 3 курсу. Доповів результати екзаменаційної сесії інтегрованих магістрів кафедри. Звернув увагу на практичну підготовку студентів на лабораторних заняттях. Приділив особливу увагу питанню економії енергоресурсів та закріплення ННП за приміщеннями кафедри.


Також на засіданні кафедри обговорено та затверджено теми магістерських робіт студентам магістратури першого року навчання.
З науково-оглядовою доповіддю виступила аспірантка кафедри першого року навчання Кравцова Д.І. з темою «Стан та перспективи штучного осіменіння сук кріоконсервованою спермою». Після обговорення співробітники кафедри затвердили тему та завдання дисертаційної роботи Дарині Ігорівні.

Насамкінець завідувач кафедри привітав співробітників з «Днем працівника сільського господарства» та побажав творчої наснаги.
 


С.С. Деркач

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook