Beetroot та ІТ-спеціалісти: «загадки» для студентів І курсу

28 September 2016, 11:44

    "Давайте поговоримо про Beetroot" - так розпочала зустріч із студентами І курсу факультету інформаційних технологій Анастасія Дизик - HR в компанії Beetroot.
    Коротка довідка від Анастасії: В перекладі з англійської “beetroot” – це бурячок. Але для нас це перш за все ІТ-компанія зі Швеції, яка створює команди веб-розробників, дизайнерів та WordPress спеціалістів.
    Історія Beetroot почалась у 2012 році. Зараз в наших офісах у Києві, Одесі та Полтаві зібрано більше ста професіоналів, і ми впевнено зростаємо, розвиваємось та весело проводимо час разом.
    Після таких «загадок» Анастасія професійно, сучасно і емоційно організувала дискусію на тему «Soft skills для ІТ-спеціалістів», де на прикладах з реальної практики давала поради студентам, як стати успішним ІТ-спеціалістом. Зокрема, наголосила на важливості знання англійської мови, набуття навичок ефективної комунікації та співпраці, самоменеджменту, міжособистісної взаємодії.

 
    Презентацію можна переглянути за посиланням https://goo.gl/UcbHjv.
    Але це була не просто дискусія – так на факультеті проходять окремі заняття з вивчення навчальної дисципліни Інформаційні технології. Запрошені фахівці займають місце лектора, а лектор на півтори години стає студентом (саме так відбувалась заняття 23.09.2016 р.).
                                                 
    У такий спосіб студенти вже в перший місяць навчання в університеті мають можливість поспілкуватись із представниками реального бізнесу, задати питання та одержати відповіді «з перших рук». Наприклад, сучасних першокурсників цікавлять приклади проектів, які на сьогодні користуються попитом; стартові умови для одержання першої роботи за фахом; перспективи працевлаштування та кар’єрного зростання і т.і.
    Зрозуміло, що відповіді на ці питання неможливо одержати за 1 пару, але можна спланувати власну траєкторію навчання і самоосвіти. І в цьому допомогли наші гості, Ольга Івасюк, student ambassador в Beetroot Academy, та Вероніка Сніжко, local manager Beetroot Academy. Вони запросили студентів до навчання у Beetroot Academy.
     Сподіваємось, що подібні лекції запам’ятаються студентам.
                                                                                                                                            Олена Кузьмінська,
                                                                      доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook