Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

ВСТУП у магістратуру 2024

Вступники для здобуття ступеня магістра реєструються в приймальній комісії для складання ЄВІ/ЄФВВ. Далі для вступу подають заяви в електронній формі через електронний кабінет вступника, сформований на сайті https://vstup.edbo.gov.ua. Можливо подати до 15 заяв за всіма джерелами фінансування та до п'яти заяв на місця державного замовлення.

Під час подання заяв на участь у конкурсному відборі на місця державного замовлення за спеціальністю "Менеджмент" на освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», вступник зазначає у кожній заяві пріоритетність цієї заяви по відношенню до інших поданих ним заяв, при цьому «1» позначає найвищу пріоритетність.

У період вступної кампанії па базі приймальної комісії НУБіП України працюватиме консультаційний центр для надання допомоги вступникам з метою створення електронного кабінету та подачі заяв в електронній формі.

Обов'язковою вимогою при подачі електронної заяви є написання мотиваційного листа. Бали за мотиваційні листи не виставляються. Однак у випадку однакового конкурсного балу у вступників, приймальна комісія перевіряє зміст написаного листа на доброчесність та оцінює за відповідним рейтингом.

 

ЄВІ та ЄФВВ

Терміни реєстрації та участі у складанні магістерських тестів у 2024 році:

Для охочих вступати до магістратури за спеціальністю «Менеджмент» на освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» у 2024 році проводитимуть єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ), а також єдиний вступний іспит (ЄВІ).

ЄФВВ – форма вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра, яка передбачає оцінювання рівня підготовленості вступника з фаху.

ЄВІ – форма вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра, яка поєднує тест загальної навчальної компетентності та тест з іноземної мови (англійської, німецької, французької або іспанської на вибір вступника).

Для конкурсного відбору зараховують бали ЄВІ 2023 або 2024 років та ЄФВВ 2024 року. У реєстраційній картці-заяві необхідно вказати наступні іспити:

1) Звертаємо увагу потенційних магістрів на те, що для вступу на будь-яку спеціальність (незалежно від форми навчання ー очна чи заочна, бюджетна чи контрактна тощо) потрібно складати єдиний вступний іспит (ЄВІ). Тож у вашій заяві-анкеті обов’язково має бути зазначено назву цього тестування.

2) Другим слід також вказати ще одне вступне випробування ー ЄФВВ.

Увага! Водночас, якщо вступник планує подати документи для вступу на кілька різних магістерських програм, то йому потрібно вибрати з переліку відповідні предметні тести, необхідні для вступу на кожну з них. Проте варто пам’ятати, що для охочих проходити ЄФВВ діє правило: не можна вибирати більше двох предметних тестів ЄФВВ.

Основні й додаткові сесії ЄФВВ, ЄВІ проходитимуть у 21 області України та м. Києві. Наразі неможливо провести випробування в АР Крим, Донецькій, Луганській і Херсонській областях, місті Севастополь.

Зауважимо, що ЄФВВ, ЄВІ за кордоном буде проведено тільки в основну сесію.

ЄВІ міститиме тест загальної навчальної компетентності (ТЗНК) і тест з іноземної мови (англійської, німецької, французької або іспанської на вибір вступника).

Для самоперевірки готовності до ЄВІ ви можете скористатися онлайн-тестуванням «Демонстраційні варіанти ЄВІ» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Завдання предметного тесту ЄФВВ буде укладено відповідно до програм предметного тесту єдиного фахового вступного випробування, затверджених наказами Міністерства освіти і науки України від 3 лютого 2022 року № 107 для вступу на спеціальності 081 «Право» та 293 «Міжнародне право», від 11 лютого 2022 року № 153, 154, 155, 156, 157 для спеціальностей галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 29 «Міжнародні відносини».

Предметні тести ЄФВВ з управління та адміністрування міститимуть 140 завдань із вибором однієї правильної відповіді, на виконання яких буде відведено 180 хвилин.

Реєстрація осіб, які бажають взяти участь у ЄФВВ та/або ЄВІ, триватиме з 7 до 29 травня включно. Її здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти. Для реєстрації вступник має надіслати на офіційну електронну адресу приймальної комісії або з використанням іншого, визначеного закладом вищої освіти каналу зв’язку скановані копії документів. Заповнюючи заяву-анкету з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка, потенційний магістр має вказати населений пункт, у якому бажає пройти ЄФВВ, ЄВІ. Зареєстровані учасники отримають екзаменаційний листок, у якому будуть зазначені дані для здійснення входу на інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури».

У додатковий період (17.06.2024–21.06.2024) для участі в додатковій сесії вступних випробувань зможуть зареєструватися особи, які не змогли з поважних причин зареєструватися для проходження ЄФВВ та/або ЄВІ під час основного періоду реєстрації. Реєстрацію здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти.

Очний формат реєстрації: в Приймальній комісії НУБіП України, навчальний корпус №1 (м. Київ, вул. Горіхуватський шлях, 19), ауд. 57

Онлайн формат реєстрації: за електронною поштою [email protected]

 

Перелік документів для реєстрація на ЄФВВ та ЄВІ:

  • заповнена заява-анкета
  • копія документа, що посвідчує особу
  • копію облікової картки платника податків РНОКПП
  • копія довідки, виданої за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (для осіб, персональні дані яких не вносяться до Єдиної державної бази з питань освіти, засекречені дані про особу)
  • копія документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання)
  • копія медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих (спеціальних) умов для проходження ЄВІ/ЄФВВ)
  • фото для документів 3х4

Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення:

  • у разі успішної реєстрації буде надано екзаменаційний листок
  • якщо буде встановлено, що особа не має права брати участь у конкурсному відборі - на електронну адресу надійде повідомлення про відмову в реєстрації із зазначенням причини відмови

Інформація про дату, час і місце проведення тестування зазначається в запрошенні, що розміщується на інформаційній сторінці «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури» не пізніше 17.06.2024 (для учасників основної сесії), та не пізніше 26.07.2024 (для учасників додаткової сесії).
 

Вступні випробування проходитимуть у дві сесії:

основна: 24.06.2024–15.07.2024

додаткова: 31.07.2024–14.08.2024

Інформацію про результати ЄВІ та ЄФВВ буде розміщено на інформаційних сторінках «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури» не пізніше 20.07.2024 (для учасників основної сесії), та не пізніше 20.08.2024 (для учасників додаткової сесії).
 

Знайомимо Вас з основними кроками вступу в магістратуру за спеціальністю «Менеджмент» на освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» у 2024 році

Перший спосіб вступу до магістратури на освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» передбачає можливість вступу на місця державного замовлення та за кошти фізичних або юридичних осіб (контракт) для вступників, які успішно склали магістерське тестування з ЄВІ та ЄФВВ.

Другий спосіб вступу до магістратури на освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» передбачає можливість вступу за cпеціальними умовами участі у конкурсному відборі на навчання за результатами співбесіди з іноземної мови замість ЄВІ та/або фахового іспиту замість ЄФВВ користуються окремі категорії вступників, до таких належать: «Учасники бойових дій» та інші (дивися Розділ 8, п.6 «Правил прийому в 2024 р.»).

Вступник може подати результати магістерського тестування або пройти співбесіду з іноземної мови в університеті і відповідно успішно скласти фахове вступне випробування з освітньо-професійної програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

При відсутності документів у базі ЄДЕБО для подачі заяв на реєстрацію на участь у вступних випробуваннях або навчання в електронній формі, вступник має звернутися до приймальної комісії та особисто надати необхідні документи у терміни вступної кампанії.

 

Перелік документів для вступу в магістратуру:

  • заява (на ім’я ректора);
  • 2 копії документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний рівень) ступінь та копія додатку про нього;
  • дві копії паспорта (1, 2 сторінки та місце реєстрації);
  • дві копії довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру;
  • копія військово-облікового документа – для військовозобов’язаних;
  • дві кольорові фотокартки (розміром 3 на 4).

* Під час подання заяви в паперовій формі вступник пред’являє оригінали:

  • документ, що посвідчує особу та громадянство;
  • військово-обліковий документ (для військовозобов’язаних);
  • документ державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний рівень) ступінь, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього.
     

Термін навчання в магістратурі на освітній програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» становить 1,5 років.

Вартість навчання:

Форма навчання

За семестр

За рік

За весь період навчання, 1.5р

Денна

19 635 грн.

39 270 грн.

58 905 грн.

Заочна

9 685 грн.

19 370 грн.

29 055 грн.

 

Не ускладнюйте свій шлях розвитку самоосвітою!
Застосовуйте метод проєктів для ефективного навчання!

 

Приходьте до нас на нову магістреську програму
“УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ
ТА МІЖНАРОДНИМИ ПРОЕКТАМИ”
Давайте творити майбутнє разом!

 

Корисна інформація:

Правила прийому в 2024 році

Розділ «Вступнику НУБіП України»

Демонстраційні варіанти ЄВІ на сайті Українського центру оцінювання якості освіти

Програма предметного тесту з управління та адміністрування єдиного фахового вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра (для підготовки до складання ЄФВВ)

Програма фахового вступного випробування з освітньо-професійної програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами» для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент» галузь знань 07 «Управління та адміністрування»

Розклади вступних випробувань

Презентація із рекомендаціями для написання мотиваційного листа

Дізнатися більше про навчання у магістратурі за новою освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»
 

Адреса кафедри:

          м. Київ, вул. Героїв Оборони, 11
          навчальний корпус № 10, каб. 413

          тел.: +38 (067) 967-07-37; +38 (097) 960-69-64

          http://www.nubip.edu.ua/node/23701

          e-mail: [email protected] 

Приймальна комісія:     

          м. Київ, вул. Горіхуватський шлях, 19
          навчальний корпус № 1, каб. 12

          тел.: +38 (067) 405-55-25 (Свердан Михайло Михайлович,
          відповідальна від факультету аграрного менеджменту за вступ Магістратура-2024)

          +38 (044) 258-42-63; +38 (044) 527-83-08

          http: www.nubip.edu.ua/entrant,

          e-mail: [email protected]

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook