З МЕТОЮ РАЦІОНАЛЬНОГО ВИКОРИСТАННЯ РОБОЧОГО ЧАСУ

З метою раціонального використання робочого часу , за проханням студентської організації університету, наказом ректора Станіслава Ніколаєнка № 358 від 4.04.2016 р. занятття студентів денної форми за ОС «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр» усіх курсів 4, 5, 6 травня 2016 р. перенесені на суботи 9 , 16 та 23 квітня 2016 р.
Для забезпечення повноцінного навчального процесу на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК деканом Ларисою Баль-Прилипко було здійснено перевірку наявності студентів на заняттях усіх курсів 16 квітня 2016 р. Явка студентів факультету на заняттях складала 97%.
Наприклад на кафедрі стандартизації та сертифікації с.-г. продукції доцент Юлія Слива провела заняття з дисципліни «Менеджмент навколишнього середовища», явка студентів - 98%.
На кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК факультету харчових технологій на першій парі відбувся іспит у студентів IV курсу з дисципліни «Технологічне обладнання рибопереробних виробництв», який приймали доцент Віктор Сарана та професор Владислав Сухенко. На екзамен з перевіркою завітала декан факультету професор Лариса Баль-Прилипко. Було відмічена 100% явка студентів.
На кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів:
лабораторні заняття зі студентами 3 курсу 1,2 груп з дисципліни «Технологія бродильних виробництв», явка студентів - 100% - викладачі доцент Людмила Тищенко, асистент Ірина Веретинська.
Лекційне заняття зі студентами 3 курсу 1, 2 груп з дисципліни «Менеджмент» - викладач – професор Віктор Ємцев - явка -97%.
На кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів відбулась з магістрами 1-го року навчання цікава зустріч із завідувачем кафедрою докт. біол. наук Людмилою Деревянко та лекції з дисципліни «Технологія консервування і зберігання м’яса» -явка студентів - 99%.
Після закінчення занять студенти разом з кураторами і деканатом продовжать роботу над підготовкою до Міжнародного фестивалю «Голосіївська Весна-2016».
Наталія Слободянюк,
заступник декана факультету харчових
технологій та управління якістю продукції АПК