Кафедра гігієни тварин і харчових продуктів імені проф. А.К. Скороходька запрошує на майстер-клас: «ІНСПЕКТУВАННЯ РОСЛИННИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»
Кафедра гігієни тварин і харчових продуктів імені проф.
А.К. Скороходька факультету ветеринарної медицини запрошує всіх бажаючих на майстер-клас:
«ІНСПЕКТУВАННЯ РОСЛИННИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»
Майстер-клас розрахований: на лікарів ветеринарної медицини, що працюють у лабораторіях, студентів факультету ветеринарної медицини та інших зацікавлених сторін.
Спікери майстер-класу: доктор ветеринарних наук, професор Ткачук Світлана Алімівна, кандидат ветеринарних наук, доцент Таран Тетяна Володимирівна.
Час проведення: 21 жовтня 2024 року, початок о 10.00.
Форма участі: очна у теоретичній та практичній частині майстер-класу.
Місце проведення: аудиторії 319 і 321 факультету ветеринарної медицини НУБіП України, корпус № 12, вул. Виставкова 16, м. Київ.
Вартість участі у майстер-класі: 200 грн.
Контакт для реєстрації: 066 383-48-13 (завідувач кафедри гігієни тварин і харчових продуктів імені проф. А. К. Скороходька, кандидат ветеринарних наук, доцент Соломон В’ячеслав Віталійович).
Програма майстер-класу
Ч 1. Теоретична частина. Вимоги чинного національного і європейського законодавства до гігієни рослинних харчових продуктів; порядок проведення випробувань продуктів рослинного походження; гігієнічні основи зберігання рослинних харчових продуктів; загальна характеристика найбільш поширених хвороб і пошкоджень рослинних харчових продуктів.
Ч 2. Практична частина. Відбір проб і особливості підготовки рослинних харчових продуктів (овочів, фруктів, ягід, зелені) до проведення випробувань на вміст нітратів. Ознайомлення з роботою нітратоміру Н-401, його градуювання, приготування градуювальних і екстрагуючих розчинів.
Під час проведення практичної частини майстер-класу у навчально-науковій лабораторії «Гігієни харчових продуктів» усі присутні повинні бути в халатах, шапочках та гумових рукавичках.