Відкрите заняття з дисципліни «Грунтознавство з основами землеробства»

April 17, 2024

 

117 квітня Франя Чумарна у групі СП-21, провела відкрите практичне заняття з дисципліни «Грунтознавство з основами землеробства», на тему: «Складання схем польових сівозмін і ротаційних таблиць різних зон України». Основною метою було освоїти методику визначення структури посівних площ і навчити студентів складати схеми сівозмін.

Форми та методи роботи на занятті відповідали поставленій меті. Франя Петрівна, давала чіткі рекомендації, говорила впевнено, грамотно і у цьому одразу ж помітним стає її багаторічний досвід роботи із здобувачами освіти. Також важливо зауважити, що студенти були активними, ставили багато запитань, тим самим проявляли свою зацікавленість у вивченні даної теми яка на сьогоднішній день є дуже важливою для студентів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство». Отриманні знання будуть корисними при вивченні й інших дисциплін упродовж всього терміну навчання і навіть у повсякденному житті.

2345

На занятті панувала атмосфера доброзичливості та взаємоповаги.

Присутні викладачі зазначили, що заняття проведено на високому методичному та організаційному рівні з використанням мультимедійних засобів.

Уляна ДИНЯ,
викладачка циклової комісії
Інженерних та аграрних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook