ЗУСТРІЧ НАСТАВНИКА ЗІ СТУДЕНТАМИ 1 КУРСУ АКАДЕМІЧНОЇ ГРУПИ 7 ФАКУЛЬТЕТУ АГРАРНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ У ГУРТОЖИТКУ №2

March 7, 2024

 

   07 березня 2024 року наставник першачків спеціальності “Менеджмент”, кандидат економічних наук, доцент кафедри економічної теорії Юрій Григорович Власенко відвідав помешкання студентів у гуртожитку №2.
   Вже у холі гуртожитку, наставника радо вітав Микола Цуркан, запропонувавши оглянути кімнати одногрупників.



   У кімнаті №23 саме займався підготовкою до занять з дисципліни “Економікс” Солодюк Денис, розраховуючи на продовження отримання державної стипендії. Наступною на черзі була кімната №89, де мешкає активістка групи, відмінниця та стипендіатка Іванова Лілія. Вона розповіла про подруг по кімнаті, хороші умови проживання у гуртожитку та гостинно запропонувала чаю. А навпроти у кімнаті №88 мешкає одногрупниця Богдана Печеконова, голова медійного сектору сенату студентської організації НУБіП України, яка редагувала статтю для студорганізації. Крім цього у кімнаті №49 мешкає Суховерська Дарина, яка саме готувала вечерю на кухонному харчоблоку.
   Таким чином наставником було оглянуто місця загального користування та кімнати своєї рідної академічної групи №7 факультету аграрного менеджменту. На завершення студенти казали наставнику: “До наступної зустрічі!”

Юрій Власенко,
доцент кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook