Активна співпраця кафедри з стейхолдерами та роботодавцями

March 6, 2024

  6 березня 2024 р. відбулась зустріч з Сергієм ЧОРНОУСОМ, керівником департаменту компанії IT-BIZ.

   Слід відзначити, що компанія IT-BIZ працює на ринку системної інтеграції з 2007 року і за цей час отримали великий досвід в реалізації комплексних проектів, як з побудови / модернізації мережевої інфраструктури і управління системами, так і щодо забезпечення інформаційної безпеки для ключових інтернет провайдерів, дата-центрів, підприємств енергетики та нафтогазової сфери, банків, державних і промислових організацій, медіа та телевізійних компаній.

    В бесіді прийняли участь декан факультету інформаційних технологій Олена ГЛАЗУНОВА, гаранти освітніх програм ОС Бакалавр та Магістр зі спеціальностей 123 "Комп'ютерна інженерія" 125 "Кібербезпека та захист інформації" - професор кафедри Валерій ЛАХНО, доценти Вадим ШКАРУПИЛО, Євгеній НІКІТЕНКО та викладачі кафедри: доценти Семен ВОЛОШИН, Володимир МАТІЄВСЬКИЙ.

    В ході спілкування обговорили можливість залучення студентів означених вище спеціальностей в роботі компанії під час навчальних та виробничих практик. Обумовили можливість матеріально-технічної підтримки у забезпеченні навчально-лабораторної бази факультету.

    За результатами зустрічі з стейкхолдером було запропоновано внести зміні в проекти ОПП спеціальностей 123 "Комп'ютерна інженерія" 125 "Кібербезпека та захист інформації" та запровадити викладання вибіркової освітньої компоненти "Оптоволоконні мережі".

 

Дмитро КАСАТКІН

завідувач кафедри КСМіКіб

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook