Відбулася відкрита лекція «Хімічний склад молока різних видів тварин»
1.03.2024 р. доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К.Скороходька Таран Тетяна Володимирівна прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Гігієна харчових продуктів» для студентів 4 курсу факультету ветеринарної медицини на тему: «Хімічний склад молока різних видів тварин».
Студенти дізналися про особливості хімічного складу молока різних видів тварин (кіз, овець, буйволів, коней, оленів, яків, зебу тощо) у порівняльному аспекті з коров’ячим молоком. Дізналися також про технологічні властивості молока різних видів тварин, альбумінове та казеїнове молоко.
Наприкінці лекції студенти подякували за цікаву інформацію та було проведено обговорення з науково-педагогічними працівниками кафедри.
Тетяна Таран, доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К. Скороходька