Організація освітнього процесу на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

January 31, 2024

31 січня 2024 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбулося засідання кафедри. Головна тема для обговорення - організація освітнього процесу у 2 семестрі 2023-2024 н.р.

Вже 05 січня 2024 року в Університеті розпочинається 2 семестр навчання. Попри всі виклики сьогодення – колектив кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту готові гостинно зустрічати студентів, проводити навчання, організовувати цікаві зустрічі.

До початку засідання відбулася перевірка готовності аудиторій до проведення занять, звірено розклад викладачів, встановлено комунікацію зі старостами груп, в яких будуть викладати викладачі кафедри, і розіслано всі необхідні документи для організації навчального процесу.

Не оминуло увагою і питання підготовки до атестації здобувачів третього рівня вищої освіти, зокрема захист теми та методики дослідження аспірантами 1-го року навчання.

На засіданні також піднімалися питання – «нагадування» стосовно правил поведінки під час повітряної тривоги та дотримання санітарно-епідеміологічних норм.

Анна ДЕРГАЧ,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook