Підвищення кваліфікації в умовах конференції

19 January 2024, 10:24

18 січня 2024р. науково-педагогічні працівники кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька професор Ткачук С.А. та доцент Таран Т.В. прийняли участь в он-лайн конференції на тему "Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP". Організатором конференції був PROFI CLUB - організація, що співпрацює з державними та громадськими організаціями, бере участь у розробці галузевих стандартів, профільних технічних регламентів і стратегій технічного врегулювання професійних проблем у сфері ресторанного господарства.

Аудиторія працювала над такими питаннями: 
1. 12 кроків розробки системи НАССР
2. Що таке критична контрольна точка (ККТ)
3. Чим ККТ відрізняється від точки контролю
4. Методологія визначення ККТ
5. Що таке критичні межі і які вони бувають
6. Документація щодо контролю у ККТ

Перша доповідь була присвячена загальним питанням щодо теми конференції з якими ознайомила директор навчального центру PROFI CLUB Михайлова Ольга.

Наступним доповідачем була Болгова Наталія Вікторівна (сертифікований тренер КДК МАРТА, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського НАУ) з доповіддю «Критичні контрольні точки».

Далі знову виступила Михайлова Ольга з інформацією щодо критичних меж ККТ.

На завершення було запропоновано доповідь про доброчесність операторів ринку щодо впровадження системи НАССР. З інформацією виступив Олександр Гоман, координатор Сумського осередку тренерської мережі КДК, Сертифікований експерт глобальної гармонізаційної ініціативи, директор ТОВ «Alimentarius system management»

 

Світлана ТКАЧУК, доктор ветеринарних наук, професор кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook