Акредитаційна експертиза освітньої програми «Нутриціологія здорового харчування» за першим рівнем вищої освіти у НУБіП України

January 17, 2024

     З 31 січня по 02 лютого 2024 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, згідно з наказом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 16.01.2024 року № 53-Е, буде працювати експертна група щодо проведення акредитаційної експертизи у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю «229 Громадське здоров'я» (ID у ЄДЕБО 46255) освітньої програми «Нутриціологія здорового харчування» за першим рівнем вищої освіти (справа № 59/АС-24) у складі:

  • KMETЬ Тарас  Ігopович,  доктop  медичних  наyк  (Буковинський державний медичний університет) — керівник експертної групи;
  • АНДРЄЄВА Ірина Анатоліївна, кандидат медичних наук (Дніпровський державний медичний університет);
  • KУШНІРУК Ганна Анатоліївна (Національний університет «Острозька академія», здобувач вищої освіти).

 

  Інформація про відкриту зустріч з експертною групою Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти під час проведення акредитаційної експертизи за освітньою програмою «Нутриціологія здорового харчування» для всіх охочих буде оприлюднена додатково.

 

Деканат факультету харчових технологій та
управління якістю продукції АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook