Співробітники ННІ лісового і садово-паркового господарства проводять профорієнтаційну роботу

24 March 2015, 11:22

Доцент кафедри лісовідновлення та лісорозведення Пінчук Андрій Петрович і доцент кафедри лісівництва Сендонін Сергій Євгенович провели профорієнтаційну роботу серед студентів 4 курсу Малинського лісотехнічного коледжу та учнів 11 класу Малинівського НВК "ДНЗ-ЗНЗ I-III cтупенів" Малинського району Житомирської області з метою залучення кращих випускників на навчання до нашого вишу.

Випускникам було представлено презентацію про НУБіП України та ННІ лісового і садово-паркового господарства, роздано буклети з правилами прийому до НУБіП України та буклети про структуру і діяльність університету. Роз’яснено положення вступу до НУБіП і, зокрема, за напрямом «Лісове і садово-паркове господарство» відповідно до нового Закону України про вищу освіту.

Під час своїх виступів звернено увагу на складові у підготовці спеціалістів будь-якого напряму, культурно- та спортивно-масовій роботі студентів в університеті та інституті. А також на навчально-методичне, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу та практичну підготовку студентів порівняно з іншими закладами освіти.

Усі випускники були запрошені на «День відкритих дверей» в НУБіП України, який відбудеться 28 березня 2015 року.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook