ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ДЕННОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 075 «МАРКЕТИНГ»

November 24, 2023

     23 листопада 2023 року відбувся перший день захисту магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг» освітньої програми «Маркетинг» денної форми навчання. Деканат факультету аграрного менеджменту і кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі завчасно провели необхідну підготовчу роботу зі студентами-випускниками 2023 року до захисту магістерських робіт. Протягом навчального періоду професорсько-викладацький склад систематично проводив консультації студентів по теоретичних питаннях, збору, аналізу економічної і статистичної інформації, пов’язаною зі написанням магістерських робіт.


     Зі вступним словом до студентів звернувся декан факультету аграрного менеджменту Остапчук Анатолій Дмитрович, який у своїй промові зазначив, що досягнення позитивних результатів під час захисту магістерських робіт – це успіх не лише магістрів, а й кафедри та Університету. Декан факультету аграрного менеджменту побажав присутнім успіхів у захисті дипломних робіт та впевненості у своїх здібностях.

     Відповідно до наказу №1138 Екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського к. е. н., професор Балановська Тетяна Іванівна.
      До складу екзаменаційної комісії увійшли:
     - к. е. н., професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Луцій Олександр Павлович;
     - к. е. н., професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Збарський Василь Кузьмич;
     - к. е. н., доцент, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гераймович Віолета Леонтіївна.
     Секретар ЕК ст. лаборант, асистент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
Кальковська Ірина Олегівна.

     Кваліфікаційні магістерські роботи, представлені випускниками до захисту, були присвячені питанням впровадження маркетингових технологій в управлінні конкурентоспроможними суб’єктами господарювання, удосконалення маркетингової стратегії розвитку аграрних підприємств, формування системи маркетингового менеджменту, удосконалення рекламної діяльності, формування конкурентних переваг для підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств. Слід відзначити, що всі кваліфікаційні роботи було виконано і захищено на основі реальних даних суб’єктів господарювання.
      Екзаменаційна комісія на чолі з к. е. н., професором Балановською Тетяною Іванівною оцінила актуальність, новизну та практичну спрямованість досліджень.

 

Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі Вітає випускників із успішним захистом кваліфікаційної роботи та здобуттям ступеня магістра. Бажаємо успіхів та наснаги в реалізації професійних мрій.

 

Віолета Гераймович
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook