Відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична онлайн конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених «Актуальні питання теорії та практики менеджменту в умовах сучасних викликів»

October 16, 2023

   11 жовтня 2023 року на кафедрі менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського відбувала ІІІ Всеукраїнська науково-практична онлайн конференція здобувачів вищої освіти та молодих учених «Актуальні питання теорії та практики менеджменту в умовах сучасних викликів». Загалом у роботі конференції взяли участь понад 100 учасників, які представляли не тільки наш університет, але й інші заклади вищої освіти України.

   Метою конференції був обмін досвідом щодо актуальних питань теорії та практики менеджменту в умовах сучасних викликів, а також пошук шляхів розв’язання актуальних проблем управління на стратегічну перспективу.
   Розпочалася конференція з вітального слова заступника декана факультету аграрного менеджменту Лариси Федорівни Карпенко, яка відзначила актуальність та своєчасність проведення такого заходу, а також побажала всім учасникам плідної роботи та цікавих дискусій.
 
   Потому до вітального слова долучилася завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Іванівна Балановська, зазначивши надзвичайну актуальність проведення подібних заходів серед здобувачів вищої освіти та молодих вчених.
 
   Тематика доповідей охоплювала широке коло питань: управління товарно-матеріальними запасами сільськогосподарських підприємств; мотивація персоналу підприємств в сучасних умовах; роль диджиталізації у розвитку підприємства; товарна політика підприємства та проблеми її формування; напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств; формування системи hr-менеджменту в підприємстві; особливості управління персоналом в умовах воєнного стану та багато інших.
 
   За результатами проведеного заходу організаційним комітетом було прийнято рішення відзначити кращих доповідачів та їх дослідження. Таким чином, призерами конференції стали:
1 місце – Білуха Олег, Дубовська Анастасія, Сіденко Вікторія;
2 місце – Лайчук Анна, Чабан Тетяна, Махновець Марія;
3 місце – Гулевата Оксана, Гришко В'ячеслав, Осенко Марія.
 
   Цікаві доповіді і гостра дискусія вкотре довели, що здобувачі вищої освіти та молоді вчені продовжують активно працювати над питаннями управління в різних суб’єктах господарювання, враховуючи виклики сьогодення. Участь у подібних заходах є важливим чинником для розвитку та сприяють збагаченню наукового досвіду і стимулюють нові ідеї для подальших досліджень.
   Оргкомітет дякує всім учасникам ІІІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених «Актуальні питання теорії та практики менеджменту в умовах сучасних викликів» за інтерес, доповіді і цікаві ідеї та запрошує до подальшої співпраці!
   

Ганна Харченко,
 доцент кафедри менеджменту
 ім. проф. Й. С. Завадського
 
 
 
    
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook