Дарія Щеголькова: обираю магістратуру факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України за освітньою програмою “Нутриціологія” для покращення та підтримання здоров'я нації

July 22, 2023

       — Доброго дня. Розкажіть про себе.

Добрий день! Мене звуть Дарія Щеголькова, маю дві вищі освіти, вільно володію трьома іноземними мовами та маю 15-ти річний професійний шлях.

 

      —  Звідки дізналися про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

  На всеукраїнському науково-практичному семінарі “Вплив харчування на здоров'я та довголіття людини” побачила презентацію магістерської програми  з нутриціології в НУБіП України і без вагань вирішила отримати цю освіту.

    Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 "Харчові технології"  освітньо-професійної програми "Нутриціологія"?

— Через професійну діяльність я багато подорожую і мені завжди було цікаво знайомитись з новими культурами та способом життя. Так, під час роботи та навчання в Іспанії я захопилась місцевою гастрономією і несподівано для себе за 2 роки здобула новий фах “Шеф-кухар” із спеціалізацією в середземноморській дієті. 

Мені стало цікаво дослідити глибше, як харчування впливає на здоров'я, покращення самопочуття та якості життя  і почала самостійно вивчати вплив здорового харчування на організм людини. Паралельно вела декілька гастрономічних проектів. 

У своїй практиці та пошуках прийшла до нутриціології і почала відвідувати різноманітні курси та семінари. Під час навчання побачила, що тема здорового харчування дуже актуальна та корисна, набуває все більшої популярності в Україні. Тому, це спонукає мене до подальшого професійного розвитку, а також до систематизації та поглиблення  знань при навчанні за освітньою програмою “Нутриціологія” на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Після багатьох подорожей мені цікаво навчатися та розвиватися професіонально саме в Україні та зробити свій внесок на покращення та підтримання здоров'я нашої нації. Вірю, що це буде особливо корисно після нашої перемоги!

      — Дякую Вам, Дарія, за чудову бесіду. Бажаю успіхів у вступній компанії й досягнення всіх поставлених цілей!  

Розмову вів
Ігор Устименко,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook