Учні шахової секції Броварської ДЮСШ відвідали факультет ветеринарної медицини

17 May 2023, 22:00

   Гармонійний розвиток школярів є дуже важливим у подальшому виборі майбутньої професії. Важливим елементом в цьому є періодичне відвідування музеїв та інші місця професійної діяльності. Діти, що займаються в різних спортивних секціях особливо потребують всебічного розвитку та зацікавленості в освоєнні нових горизонтів. 

   На чолі зі своїм керівником Семеном Гребенюком відвідали факультет ветеринарної медицини. Доцент кафедри анатомії М.М. Стегней познайомив школярів із експонатами музею анатомії. Особливо молодих шахістів вразили порівняльні скелет різних тварин та опудала зоопаркових тварин.
   Крім музею анатомії разом із професором кафедри терапії і клінічної діагностики школярі ознайомилися із клінікою факультету «Ветмедсервіс» та віварієм, де перебувають різноманітні сільськогосподарські тварини. Не дивлячись на довгу подорож до Києва маленькі відвідувачі факультету побажали повернутися на факультет ветеринарної медицини не лише для екскурсій, але можливо і стати частиною Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook